![]() |
Uludağ Pastası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uludağ Pastası Tarifi[/b] Malzemeler Pandispanyası: • 3 adet yumurta • 1/ 2 bardak un( 70 gr) • 70 gr ( 1 kahve fin ![]() • 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi Kestane hamuru: • 1 ½ kg iri kestane • 2 ½ bardak toz şeker • 1 paket vanilya Süslemek için: • 500 gr kream şantiy veya • 1 ölçü yağlı mereng hamuru • 50 gr tuzsuz yeşil fıstık • 50 gr kiraz?portakal şekerlemesi Tarif 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|