Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arindirma, master, sembolleri, sheeba

Ra Sheeba Master Arindirma Sembolleri

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ra Sheeba Master Arindirma Sembolleri

KA-TOTH

NOMAB

Bu RA SHEEBA’da YENİ bir semboldür

Bu sembol 2002 yılı enerji kapısının açılışının üçüncü gününde verildi

Bu sembol, kişinin enerji alanının RA enerjisine uyumlanmasını ayarlamak için kullanılır

Bu enerjiye, Masterlık inisiyasyonunu henüz almış bir RA SHEEBA uygulayıcısının ihtiyacı vardır

MASTER UYUMLAMA SEMBOLLERİ

EJDERHALARIN SEMBOLÜ

MISIR SEMBOLÜ

FİRAVUN SEMBOLÜ

RAHİPLİK SEMBOLÜ

KAPI

İSİS'İN MÜHÜRÜ

KORUMA BÖLÜMÜ
Eğer bu bir ülkeye gönderiliyorsa bunu 7 gün yapmanız gerekir
Eğer sadece tek bir kişi için yapacaksanız bir defa yapmak yeterlidir
- KA-TOTH
- BAĞLANTI YOLU
- DENE (NEEB)
- POFCS (KKZKK)
- MALA (DASY)
- GERÇEĞİN SEVGİSİ
- DENGE
- INDIGO ÇOCUKLAR İÇİN AKTİVASYON (SADECE ÇOCUKLAR İÇİN)
- ÇAPA
- KAPI
- ISIS’in MÜHRÜ

BİR ZAMANLARDA BİR EJDERHA VARDI
Ruhumuzun çok eski enkarnasyonlarından birinde, büyü zamanlarında, biyolojimizin şu an olduğu kadar yoğunlaşmış olamdığı zamanlarda- her birimiz Ejder Eşlikçilerine ulaşabilme imkanına sahiptik
Bunlar Rehberlerimiz olmaktan öte, bilge olanlardı Bunlar bize Büyü hakkında bildiğimiz herşeyi öğretenlerdi
Merilyn, Ejder eşlikçisini “hatırlayan”lardan biriydi ve onu herzaman çağırıyordu Merilyn hala Ejder boyutunu ziyaret edebiliyordu Ama eski enkarnasyon zamanlarımızda Ejder Eşlikçileri bizim boyutumuzdaydılar ve boyutlar arası hareket edebiliyorlardı
Şimdi tam zamanıdır! Birçok kişi tekrar uyanmakta ve Ejderleri hatırlamaktadır Ejder boyutunun perdesi incelmektedir Bazı insanlar için kendi Ejder Eşlikçilerini görmek ve duymak için yeterince incedir

Atlantis yıkılmak üzereyken eşlikçisi oldukları kişileri kurtaran yine ejderlerdi Ve onları Atlantislilerin diğer ülkelerden insanlarla birlikte güvende yaşayabilecekleri topraklara götürdüler Bu insanlar Atlantislilerden farklıydılar, daha barbardılar ve Atlantislilerin yöntemlerini anlamıyorlardı
İşte bu dönemde ejderler kendi boyutlarına geri döndüler ve insanlar tarafından erişilemez oldular Orada, insanlar kendi Ejder eşlikçilerinin titreşimlerini tekrar hatırlayıncaya ve onları çağırıp, Ruh yolculuklarında yardımlarını isteyinceye kadar kalacaklardı
Belle Antaro Ejder Kraliçesidir, ve eğer onu çağırıp kendi ejder eşlikçinizi isterseniz size bir bir tane “gönderecektir” Ejder eşlikçinizin gelmesi ile ilgili işaretlere dikkat edin İsimlerinin çeşitliliği sizi hayrete düşürecektir Ona hoşgeldin deyin ve ismini sorun Aynı zamanda Ejderlerin renkelri de sizi hayrete düşürecek Renkler düzen içindeki yerlerini temsil eder
Kahverengi Ejderler Şifa Düzenindendir Beyaz ve Altın rengindekiler Kraliyet Ejderleridir
Ejderler bilgi ve bilgelikle doludurlar Onları dinleyin ve size yolculuğunuzda yardımcı olacak ve öğretmenlik yapacaklardır
Çok uzun zamandır eşlikçileriniz olduğundan onları sevin …………

EJDERHA SESİ
Biz Ra-Sheeba uygularken birçok “varlık” hastanın/alıcının deneyimleyecekleri değişiklikler konusunda yardımcı olmak için gelir Beraberlerinde Benliğimizin çeşitli yönlerine ait değişik enerjileri getirirler Bu varlıklardan biri de Ejderdir
Bana inisiyasyon sırasında çizilen Ejder sembolünün bir alamet olduğu söylendi Bu yüzden Pen Gough’ya böyle olup olmadığını sordum Bana bunun evet bir alamet olduğunu ama aynı zamanda sihri de beraberinde getirdiğini söyledi İnsan olarak tam gücümüzü bu şekilde görüyoruz – büyü- büyü alameti Ama bu alameti yaratma gücüne sahibiz ve Ejder enerjisi bu alanda “yardımcı oluyor”

O halde Ejder Sesi kendi gücümüzle ilgili – kendi sihrimizle- kendi manifestomuzla Ejder Sesi göbeğimizin derinliklerinden yukarıya doğru olan güç kaynağımızdan gelir Bir “ton” olarak da çıkabilir
Genellikle düşük sesli bir “ Ohhhhh” olarak başlar ve oldukça yüksek seste bir “Ohhhhhhh” haline getirilebilir YA DA sadece bir “Heeeee” olabilir Ben onun bir “SSSsssssss”haline dönüşmesini deneyimledim
İlk başta kendinize güveniniz biraz az olabilir, ancak deneyen herkes tonu bir süre sürdürebildiklerini görüp şaşırmışlardır
Işığın dansı ve titreşimi ve Ejderin sesi, alıcıdan bir adım uzaklaşmaktır, böylelike hem hala eneji alanında yer alır hem de fiziksel bedeninden uzakta kalabilirsiniz ve sesi çıkartarak beden etrafında “dolanabilirsiniz”

BUNU NASIL YAPACAKSINIZ????
Takip eden iki sayfada nasıl yapacağınız yazılı
İlkönce şunu söyleyin :
“EVETİN EVET HAYIRIN HAYIR ANLAMINDA GELSİN”
Hastanıza sorun:
“DAHA YÜKSEK BİR TİTREŞİMİ ALMAYA HAZIR VE İSTEKLİ MİSİN?"
Hastanız cevap versin:
"DAHA YÜKSEK BİR TİTREŞİMİ ALMAYA HAZIR VE İSTEKLİYİM”
Sonra hastanıza sorun :
“TAM GÜCÜNE ULAŞMAYA HAZIR VE İSTEKLİ MİSİN?“
Hastanız cevap versin:
“TAM GÜCÜME ULAŞMAYA HAZIR VE İSTEKLİYİM
Yeni enerjiyi davet edin
Kollar olabildiğince yukarıya kaldırılır Enerji sizin içine çekene kadar bekleyin Bu birkaç dakika sürebilir
Hastanızın yan tarafına geçin ve tüm vücudun üzerine Ejder Sesini üflemeye başlayın
En az üç kere ya da bildirilirse daha fazla tekrarlayın
Sonra, Ejder sesini hastanızın enerji alanına yönlendirirken, ışığın ve titreşimin dansını yapın ( Direkt hastaya yönlendirmek şart değildir ancak direkt enerji alanlarına yönlendirmek şarttır)
Bu, titreşimlerini yükseltecektir
Bu, enerji alanlarını genişletecektir
Sonunda sorun:
“BU IŞIĞI VE TİTREŞİMİ KABUL EDİYOR MUSUN?”
Hasta cevap versin:
“BU IŞIĞI VE TİTREŞİMİ KABUL EDİYORUM
Sonra sorun:
“BU IŞIĞI TÜM DİĞERLERİNİN GÖRMESİ İÇİN YANSITMAYA NİYET EDİYOR MUSUN?”
Hasta cevap versin:
“BU IŞIĞI TÜM DİĞERLERİNİN GÖRMESİ İÇİN YANSITMAYA NİYET EDİYORUM
Sonra şöyle deyin:
“IŞIKLA YIKAN”
Enerjinin var olduğunu hissettiğiniz sürece hastanızın beklemesine izin verin

İLAHİ IŞIĞI AKTİVE ETMEK
“ Zaman taneleri ve sevginin parlaklığı sizlere hem kendi içinizde hem de başkalarına karşı olan sonsuz barışa giden yolu gösterecektir Dünya ana’ya bağlanın ve o size yolu gösterecektir
• TANRISAL BİRLİK
• RA-Kİ
• YILAN DÜZENİ
• ANNU-BA
• ACK-BA
• SO-FA
Bu bölümün son sembolü daha sonra gelecektir Bu sembol Glen’e daha yüksek bir titreşimde titreşmek zorunda olduğu yere gittiğinde verilecektir
Son sembolün ismi “SO-FA” dır
Bunda, kişilerin seksüel tamamlanmaya varmalarına yardımcı olacak koridorun tamamlanışı yer alacak Herşey konusunda bir anlayış kazanılacaktır
Bu insanlık için dev bir adım olacaktır
Pen Gough

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com