![]() |
Para Sevgidir Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Para Sevgidir DuasıPara bir sevgi enerjisidir ![]() ![]() ![]() ![]() Denge 4 şekilde bozuluyor; 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() Bolluk bilinci, kaynağın bol ve sınırsız olduğun ve bu kaynağın aslında içindeki ruhun olduğunun farkına varmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımıza ne kadar çok sevgiyi alır kabul edersek zaten para da onu takip edecektir ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şeyi ne kadar çok isterseniz ona o kadar enerji yüklersiniz ki bir yerden sonra artık muhtaçlık enerjisine dönüştürürsünüz bu isteğinizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kardeşimize, annemize, eşimize güveniyoruz ve onlara birşey yapmaları için bir konuda rica ettiğimizde onların bunu yapacağından mutlaka emin oluyoruz da herşeyi yaratan ve herşeye gücü yeten varlığa aynı güveni gösteremiyoruz ![]() ![]() İşe kendinizi sevmekle, kendinize hoşgörü ve merhamet göstermekle başlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Düşüncelerini Değşitir Ki Mucizenin Aslında Her Şey Olduğunun Farkına Var ![]() ![]() ![]() ![]() Para Sevgidir Duası Evrensel Kutsak Kaynak Kendimi ve hayatımı senin bereketine açıyorum ![]() Bu onurlu evrende özgürce dolasan berekete, Birkaçımıza değil hepimize yetecek berekete ![]() Kutsal bir varlık olarak aydınlanma yolumda kendimi açıyorum ![]() Yardım et, Paranın senden ayrı olmadığını öğrenmeme Benim senin parçan olduğum gibi Senin de benim parçam olduğun gibi Paranın da senin bir parçan olduğunu Öğrenmeme yardım et ![]() Paranın ruhsal eğitim sürecimin vazgeçilmez bir parçası olduğunu öğrenmeme, Parayı kontrol edenin ben olmadığımı öğrenmeme yardım et ![]() Öğret bana, Parayla ilgili alışkanlıklarımı değiştirmeyi Parayı sevgiye dönüşen bir enerji olarak görmeyi ![]() Öğret bana, Dünyaya gönderdiğim her para değeri bir sevgi ve ışık seli olarak aksın ![]() Gönderdiğim her para değeri ona dokunan insana sevgi aşılasın ![]() Her gecen gün kalbimi ve zihnimi, paranın sevgi olabileceği düşüncesine açılmama yardım et ![]() Para ile ilgili olumsuz düşüncelerden arınmama Paranın sevgi olduğu düşüncesine sahip çıkmama Yardım et ![]() Bunun için ve her gün hayatıma getirdiğin, bereket için sana sonsuz şükran duyuyorum ![]() Takdirin gibi olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|