Eft Ritüeliyle Tedavi. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eft Ritüeliyle Tedavi.arkadaşlar 10 gün evel,el bileğim kırıldı hastaneden çıkarken feci bir ağrı kolumu kaplamıştı olaydan 2 gün sonra alçının altında zonklamalar,ve ağrılar büyümeye başladı EFT yöntemiyle ağrıyı bir noktaya topladım ağrıyı,sonra onu doğaya uygun bir yere yoladım![]() ardından büyük bir sıcaklık kolumu sardı ve rahatlamanın verdiği hisle acı yok oldu ![]() ister inanın ister inanmayın ,olaydan 2gün sonra evimin tüm işlerini yaptım dolabın yerini,çekyatın ve oturma grubun yelerini değiştirdim halıların tamamını kaldırdım vs 3 gün acı tekrar ortaya çıktı bu defa terapiye fizik tedavisinide ekledim, yani yüzmeyi psikolojim bozulmasın diye, osmaniyeye varmadan bir kaç kilo metre geride bir arkadaşımın dairesinde dinlenmeye geçtim![]() burada güenşle alakalı ilahiler vs ritüeller kulandım faydasıda baya dokundu![]() dikkat ederseniz,yazılarımda gizli bir konu var ateş toprak hava su![]() irade-isteme gücü=ateş inançzihinsel-psikoloji=hava astral manyetik kuvetimgeleme-hayal=su EFTfiziksel-tekamülün son aşaması=toprak ritüelbu 4 kuvet sizi manevi olan her konuda başarıya taşır
|
|
|
|