![]() |
Atalarımıza Sesleniş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atalarımıza SeslenişSenin Kalbin De Benim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm kültürlerde ölülerimizin aramızda, bizimle yaşadığına , ölülerimizin mirasını taşıdığımıza yönelik atasözleri vardır ![]() Atalarımız, ister anne tarafından isterse baba tarafından olsun fark etmiyor, ne ekerlerse onu biz biçiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bir ağaç dalının ucundaki filiz ağacı red edebilir mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca atalarımızı red ederken, onlardan aldığımız göz yapımızı, saç rengimizi veya resim, dil, müzik gibi yeteneklerimizi de geri vermemiz gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar erken bunun farkına varıp, atalarımızın sorumluluğunu alırsak, o kadar erken yol alırız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şekilde davranmak bizim sorumluluğumuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşeyi Allah'tan beklememek gerekir ![]() ![]() ![]() ATALARA SESLENİŞ ![]() ![]() ![]() Artık ben Dönüyorum yüzümü sana… Ve seni görüyorum Ve seni hissediyorum Ve seni duyuyorum ![]() Senden binlerce defa özür diliyorum ![]() Seni arkama attığım, Seni karanlıkta bıraktığım için… Lütfen beni affet! Seni kalbime sevgiyle almayı seçiyorum ![]() Seni seviyorum… Sevgimle ruhun ışık Mekanın cennet olsun Cennet mekanında mutlu ol! Sen mutlu ol ki, ben de olayım Ben mutlu olayım ki, sen de mutlu ol ![]() Lütfen desteğin benimle olsun! Benim kalbim senin kalbindir ![]() Ne zaman mutlu olsam, Yüreğim neşeyle , sevinçle ,şefkatle dolsa Mutluluğum, neşem, sevincim senindir ![]() Lüten affet beni! Lütfen huzur bul! Lütfen sevgime kapılarını aç! Ben tüm kalbimi sana açtım ![]() Sevgimle ruhun ışık Mekanın cennet olsun! Vildan Çolak |
![]() |
![]() |
|