Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrılar, beyin, gücüyken, olur, sarno, yok

Ağrılar Beyin Gücüyken Nasıl Yok Olur (Dr. Sarno)?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağrılar Beyin Gücüyken Nasıl Yok Olur (Dr. Sarno)?

Merhaba arkadaslar,
Ben 2 hafta kadar once DrSarno nun 'Healing Back Pain' kitanini Hollanda ca cevrisinden okudum ve altbel agrilarim 90% gecti( 4 tane zencir kemigimde asinma oldugunu teshis koydular ve doktorlar beni agrilar beyne ileten sinirleri iptal edeceklerin soylediler, ancak ozaman birkac yil agrisiz yasayacigimi soylediler bunun su anda en guvenilir bir tedavi metodu oldugunu soylediler)
Internetten turkce cevrisin bulamadim, turkce cevrilmis kitabini bilen varsa bildirsin
Ben size DrSarno nun hastalarin nasil tedavi ettigine yazacagim
Dr hastalari muayeneden sonra TMS (Tension Myositis Syndroom) teshis koyuyor
Sonra hastalari iki sefer toblu halde randevu veriyor, birinci randevuda TMS in ne oldugunu anlatiyor, ikinci randevuda hastalara ne yapacaklarin soyluyor
Bir daha da hastalari gorusmuyor Hastalarin 98% iyilesiyor
Ben sizlen bunu nasil yaptigimi paylasmak istiyorum
Ama en iyisi kitabi okumak, simdi herkesin bu kitabin tukcesini arastirsin ve bulurlarsa bu baslikda bizimlen kitabi paylasmalarin rica ediyorum
Uc gun sonra kitabin turcesin bulup paylasan olmassa ben elimden geldigince tedavi metodunu sizinlen paylasacagim
(bu arada turkcemdeki yazi hatalarindan dolayi ozur diliyorum)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com