Baharatlı Tavuk Butları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Baharatlı Tavuk Butları![]() 800 gr tavuk but 5 yemek kaşığı zeytinyağı Birer çay kaşığı kekik ve biberiye 1 çay kaşığı kırmızı pul biber Tuz 300 gr brokoli 1 kabak 250 gr ıspanak Birer dolmalık sarı ve kırmızı biber 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Baharatlı tavuk butları: Zeytinyağı, kekik, pul biber, tuz ve biberiyeyle butları marine edin Izgarada üzerileri kızarıncaya kadar iyice her tarafını pişirin![]() Sebzeleri yıkayıp sularını süzdürün ve iri doğrayın üzerilerine tereyağı sürüp ızgarada pişirin Hepsini harmanlayarak servis tabağına yerleştirin Tuzla tatlandırıp servis yapın
|
|
|
|