Yoğurtlu Salata, Zencefil Turşusu Ve Nektarin İle |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoğurtlu Salata, Zencefil Turşusu Ve Nektarin İle![]() Malzemeler 250 gr (1/2 bağ) semizotu1 demet taze kişniş 2 dal fesleğen ¼ demet maydanoz 8-10 dilim zencefil turşusu 1 adet beyaz nektarin 2 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı kuşüzümü 2 yemek kaşığı zeytinyağı ½ çay kaşığı karabiber Yeterince tuz 8-10 adet taze kekik Hazırlanışı Sebzeleri temizleyip yıkayın Semizotlarını iri parçalar halinde elinizle koparın Kişniş, fesleğen ve maydanozu doğrayın Zencefil turşusunun büyük dilimlerini parçalayın Yoğurt, kuşüzümü, zeytinyağı, tuz ve karabiberi iyice karıştırın Nektarini küçük ve ince dilimler halinde kesip bütün malzemeyi yavaşça karıştırın Salatanızı sunmadan önce pembe-beyaz yaban gülleriyle tamamlayın
|
|
|
|