![]() |
Kırmızı Salata |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Salata![]() 100 gr haşlanmış barbunya 5 küçük kırmızı turp 3 kiraz domates 1 kırmızı soğan 2 yaprak kırmızı lahana SOS İÇİN: 3 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı limon suyu 1 çorba kaşığı sirke 1 çay kaşığı toz hardal Tuz, kırmızı tozbiber Kırmızı salata: Turpları temizleyip yuvarlak dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Sos için; zeytinyağı, limon suyu, sirke, hardal, tuz ve kırmızı tozbiberi bir kâsede çırpın ![]() Barbunyayı salata kâsesine alın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|