![]() |
Tas Pilavı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tas Pilavı..MALZEMELER 1 kg kuşbaşı et 1 kg arpacık soğanı 1 kg pirinç 1 adet havuç 100 gr tereyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 çay kaşığı karabiber 1 ½ çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Tereyağının 3/2’sini eritin ve etleri yaklaşık 4-5 dakika kavurun ![]() ![]() Salçaları, biberi ve tuzu da ekleyerek 6-7 dakika kadar daha pişirin ![]() ![]() Tencerenin buharla havaya kalkmaması için üzerine ağır bir şey koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alinti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|