Taze Ot Soslu İzgara Biftek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taze Ot Soslu İzgara Biftek![]() 4 dilim dana biftek 1 soğan 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 dal kekik 1 çay kaşığı kırmızı pul biber Tuz Karabiber Sosu için Yarım demet maydanoz 2 dal biberiye 2 dal kekik 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı limon suyu 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Kırmızı pul biber Taze ot soslu ızgara biftek: Soğanı rendeleyin Derin bir kaseye soğan, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 dal kekik, pul biber ve karabiberi ekleyip karıştırın Biftek dilimlerini sos içinde 2 saat bekletin Izgarayı 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile yağlayın Biftekleri ızgaraya alın Her iki yüzünü de kızartın Pişmeye yakın tuz serpin Pişen kuzu etlerini servis tabağına alın Sos için zeytinyağı hariç tüm malzemeyi mutfak robotunda karıştırın Son olarak zeytinyağını ekleyip tekrar karıştırın Etlerin üzerine paylaştırıp sıcak servis yapın
|
|
|
|