![]() |
Kestaneli Avcı Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Avcı Kebabı![]() 1 kg kuşbaşı kuzu eti 500 gr kestane 4 patates 3 havuç 2 kahve fincanı konserve bezelye 1 ![]() 2 soğan, 2 domates 4 taze soğanın yeşil sapları 1 çorba kaşığı domates salçası 2 su bardağı sıcak su 1 çorba kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı kekik Tuz, karabiber Kestaneli avcı kebabı: Patatesleri soyup dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Margarini tencerede eritip kuzu etini ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesi ekleyip karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Kestane, bezelye ve taze soğanı ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|