![]() |
Baharatlı Tavuk Kızartma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baharatlı Tavuk Kızartma![]() 300 gr tavuk göğüs eti 1 diş sarımsak 1 çay kaşığı hardal 1 çay kaşığı biberiye 1 su bardağı ufalanmış bayat ekmek içi 1 çay kaşığı kekik 4-5 dal taze soğan sapı 2 yumurta 1 su bardağı sıvıyağ Tuz, karabiber Baharatlı tavuk kızartma: 1 diş sarımsağı ezip hardal ve biberiye ile karıştırın ![]() ![]() ![]() Taze soğan saplarını kıyıp bir kaseye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız ekmekli karışımı düz bir tabağa yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|