Yoğurtlu,Pirinçli Kabak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoğurtlu,Pirinçli Kabak![]() 3,4 ad kabak(ben yuvarlak kabaklarımın içlerini kullandım sadece) 1 kuru soğan 1/2 çay b na yakın sıvıyağ1 tatlı kaş salça1 fincan prinç 3 fincan sıcak su tuz,kırmızı biber yoğurt maydanoz dilerseniz sarımsak Yapılışı: Kabakları yıkayın ve minik minik doğrayın Tencerede sıvıyağda kuru soğanı soteleyin Salçasını ekleyin ve karıştırın Kabaklarıda ekleyip biraz kavurun Ardından princini ,tuzunu baharatını ekleyin ve sıcak suyu katın Kısık ateşte prinçler suyunu çekene dek pişirin![]() Maydanozları yıkayın İnce kıyıp yoğurt ile karıştırın Dilerseniz sarımsak ekleyin Kabak yemeği soğuyunca yoğurdunu ekleyin ve karıştırın
|
|
|
|