Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
eti, körili, tavuk

Körili Tavuk Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Körili Tavuk Eti





500 gr tavuk göğüs eti
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı un
Yarım su bardağı süt
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
Maydanoz

Körili tavuk eti:
Tavuk etlerini küp doğrayın ve bir tavada sularını salıp tekrar çekinceye kadar kavurun Zeytinyağını ekleyip tekrar kavurun Etleri bir kenara alıp tereyağını ve unu kavurun Kavrulan una köri, tuz ve kekiği ekleyin Sütü ilave edip karıştırın Etleri tekrar tavaya alıp 2 dakika daha pişirin Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.