Hazırlanışı
İncirlerin sapları koparılıp ince ince doğranır Çukur bir kabın içerisinde alınır Üzerini örterecek kadar ılık su konulup 15-20 dakika bekletilir İncirler süzüldükten sonra tencereye alınır ve sütün yarısı boşaltılır Ocakta kısık ateşte tahta kaşık veya spatula ile ağır ağır karıştırılarak pişirilir Kaynayınca sütün kalan kısmı da boşaltılır ve 25 dakika püre kıvamına gelinceye kadar ağır ateşte pişirilir Soğuyunca servis edilir Arzuya göre üzerine toz ceviz serpiştirilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.