Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof![]() 250 gr kestane mantarı 25 gr tereyağı 8 dilim çavdarlı tost ekmeği 1 tatlı kaşığı taneli hardal 1 yemek kaşığı krema 1 yemek kaşığı doğranmış frenk soğanı Tuz Taze çekilmiş karabiber Tost ekmeğinde mantar strogonof: Tereyağı ve ince doğranmış mantarları tavaya alıp yüksek ateşte kavurun Tost ekmeklerinin üzerine isteğe bağlı olarak tereyağı sürüp kızartın![]() Mantarlı karışıma hardal, krema, tuz ve karabiberi ekleyin Tost ekmeklerini servis tabağına alın Ekmeklerin üzerine mantarlı karışımı paylaştırın Frenk soğanı ve taze çekilmiş karabiber serpip servis yapın
|
|
|
|