![]() |
Kabak Kasesinde Midyeli Ve Mantarlı Dolma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Kasesinde Midyeli Ve Mantarlı Dolma![]() 6 kabak 200 gr ayıklanmış midye 100 gr mantar 2 çay bardağı pirinç 1 çay bardağı su 2 çay bardağı zeytinyağı 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri Tuz, karabiber Kabak kasesinde midyeli ve mantarlı dolma: Kabakları temizleyip yıkayın ![]() ![]() ![]() Midyeleri tuzlu suda haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük fırın kalıplarını yağlayıp kabak dilimlerini hafifçe üst üste gelecek ve uçları kalıpların dışına sarkacak şekilde dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|