Mantar Soslu Antrikot |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantar Soslu Antrikot![]() 4 dilim dana antrikot 8 kestane mantarı 1 kırmızıbiber 1 soğan 1 5 yemek kaşığı tereyağıTuz Karabiber Mantar soslu antrikot: Tereyağının yarısını tavaya alıp eritin Etleri tavaya ilave edin üzerlerine tereyağı sürüp tuz ve karabiberle tatlandırın Tavanın kapağını kapatın ve kısık ateşte pişirin![]() Soğanı ince doğrayın Başka bir tavada kalan tereyağını eritin Soğanı kavurun İnce doğranmış mantarları ve küp doğranmış biberleri ilave edin Tuzla tatlandırıp pişirin![]() Etlerin her iki tarafı pişince tavadan alın Servis tabağına yerleştirin üzerlerine mantarlı sostan bolca aktarın Karabiber serpip servis yapın
|
|
|
|