![]() |
Sebzeli Hindi Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Hindi Sarma![]() 4 dilim hindi şnitzel 1 çorba kaşığı un, tuz, karabiber 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı hardal 4 dilim jambon 250 ml tavuk suyu 4 çorba kaşığı limon suyu 450 gram patates kroket 600 gram sebze garnitürü (hazır ürün) 150 gram süt kreması 2 adet salatalık turşusu 2 adet soğan 3 çorba kaşığı margarin Yapılışı: Eti temizleyip biraz inceltin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hindi sarmaları yapışmaz tavada kızgın yağda kızartın ![]() ![]() Üzerini kapatıp orta ateşte 20 dakika pişmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|