![]() |
Güveçte Türlü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Türlü![]() 500 gr kuşbaşı kuzu eti 3 soğan 2 patlıcan 500 gr taze fasulye 3 kabak 3 domates 3 patates 4~5 sivribiber 50 gr margarin 2 çay kaşığı toz kırmızıbiber 1 çorba kaşığı biber salçası Tuz 6 tane karabiber Güveçte türlü: Soğanları temizleyip küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Kabakları, patatesleri ve domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın ![]() Derin bir güvecin tabanını 1 tatlı kaşığı sıvıyağla yağlayın ve etleri yayın ![]() ![]() Ayrı bir tavada margarini eritip biber salçası ve toz kırmızıbiberi kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|