![]() |
Portakallı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakallı Tavuk![]() 4 parça tavuk göğüs eti 2 yemek kaşığı susam 1 yemek kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu Kırmızı tozbiber 2 tatlı kaşığı ayçiçeği yağı 20 gr tereyağı 1 su bardağı tavuk suyu 1 ![]() Yarım çay bardağı krema Tuz Karabiber Garnitür için 2 kırmızıbiber 2 sarı biber 2 havuç 1 çay bardağı kıyılmış maydanoz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Portakallı tavuk: Susam, rendelenmiş portakal kabuğu, tuz ve tozbiberi mutfak robotunda çekin ![]() ![]() Ayçiçeği yağı ve tereyağını tavada ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Havucu yuvarlak doğrayın ve haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|