![]() |
Kuşkonmaz Tempura |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşkonmaz Tempura![]() 50 gr un 1 tatlı kaşığı mısır unu 100 ml soda 500 gr kuşkonmaz Tuz Kızartmak için Ayçiceği yağı Dip sos için 1 salçalık biber 2 yemek kaşığı sirke 1 diş rendelenmiş sarımsak 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil 2 tatlı kıyılmış taze kişniş Kuşkonmaz tempura: Sos için, kırmızı biberi çok küçük doğrayıp diğer malzemelere ilave edip karıştırın ![]() Kuşkonmazları kaynayan suya atıp yumuşayıncaya kadar pişirin ve soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|