Nazarı Değen İçin.Acil.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazarı Değen İçin.Acil..Sevgiliarkadaşlar ![]() Ailemizin içinde sık sık görmek zorunda kaldığım birisi var Kim hakkında kötü düşünürse o'nun başına kötü şeyler geliyor Bir çeşit bedda falan ediyor annesi de ve anneannesi de böyleymiş inanmazdım ama başıma gelene kadar inanmazdım O ne yaşıyorsa ben de onu yaşıyorum O eşi ile kavga ediyor aynı şeylerle biz de o çocuğunu kaybediyor aynı şekilde ben de![]() ![]() ![]() Ne olur ne yapacağımı söyleyin bu kişiden kurtulamam ama onun o kötü etkilerinden nasıl kurtulacağım![]() Ne okumalıyım ne esması çekmeliyim acil yardım edin Böyle kişilerin insanları ölüme kadar götürebildiklerini duymuştum Artık çok korkuyorum![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazarı Değen İçin.Acil..selamün aleyküm, 1-Allah ın varlığına ve birliğine inanıyormusunuz 2-müslüman mısınız 3-cevaplarınız evetse Kur an ı kerim okumayı biliyormusunuz 4-kzancınızı hlalindn kazanıp helal şyler yemeye dikkat edermisiniz 5-anne ismini ve doğum tarihiniz 6-çocuğunuz varmı,yaşları nedir ![]() ![]() ![]() nedircvabınızdan sonra sizin için istihare yapıp sonucu yazacağım buda 1 hafta sürer,ALLAH a emanet olun kardeşim isminz,anne isminiz nazarı değenin ismi ve anne isminide yazınız lütfen size özel korunma yazılması grekir,o kişiyle karşılaşınca okuyacağınız dualar var![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazarı Değen İçin.Acil..One ne oluyorsa sanada olmaz Tesadüftür Ayrıca durup dururken edilen bedduada kabul olmaz zaten Ama şöyle bir durum vardır Bazı insanların nazarı diğerlerine göre daha fazla dokunabilir Ama bu demek değilki ona ne oluyorsa banada olucak Böyle olsaydı bizim hayatımız o kişinin yaşam biçimine göre şekillenirdi Dinimizdede böyle birşey yoktur Ama bazı alimlerin ve peygamberimiz (sav) önerdiği bazı nazar duaları vardır onları hiç olmazssa günde 7 okuyun Nazarı ayetide okuyabilirsiniz
|
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazarı Değen İçin.Acil..Sanse Nickli Üyeden Alıntı One ne oluyorsa sanada olmaz Tesadüftür Ayrıca durup dururken edilen bedduada kabul olmaz zaten Ama şöyle bir durum vardır Bazı insanların nazarı diğerlerine göre daha fazla dokunabilir Ama bu demek değilki ona ne oluyorsa banada olucak Böyle olsaydı bizim hayatımız o kişinin yaşam biçimine göre şekillenirdi Dinimizdede böyle birşey yoktur Ama bazı alimlerin ve peygamberimiz (sav) önerdiği bazı nazar duaları vardır onları hiç olmazssa günde 7 okuyun Nazarı ayetide okuyabilirsiniz![]() Kardeşim haklısın sözlerinde fakat bu bahsettiğimkişide tuhaf şeyler var,yani nebileyim nefesi kuvvetligillerden yani 1 tesadüf 2 tesadüf hepsi mi tesadüf Tabi ki hayatımı ona göre programlamıyorum ama,açıkcası bu bahsettiğim kişinin çeşitli dualarla yöntemlerle kaynımla evli olduğuna ben şahidim kendisi hakkında fazla yorum yapmamış ama yıldızları barışmamış olan bir kişiye ettiği ah'lara ve o kişinin başına gelenlere şahidim![]() Tabi ki bunlara inanmak istemiyorum ama, ben bu kişiden korkmuyor değilim Hele sık sık görüşüyor olmamız da beni endişelendiriyor
|
|
|
|