Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
degil, hayirli, ilgili, konusuyla, niyetin, soru

Niyetin Hayirli Mi Degil Mi Konusuyla İlgili Soru

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaslar aslinda bu konu forumda mevcut ama benim ögrenmek istedime kimse yanit vermedigi icin buraya bir konu aciyorum bilen birisi varmi diye

simdi bu niyetim hayirli mi degilmi formül verilmis ikitane birisi hz alinin formülü digeride arapca harfleri kesiyorsun bi kaba koyup niyete göre cekiyorsun o harfte niyetin hayirli mi degilmi anlamlari yaziyordu zaten o baslikta

simdi sorum su ben is icin yapiyorum hep hayirsiz cikiyor simdi ben hayirsiz diye dua etmeyimmi yani isim icin burda kafam karisiyor artik etkilenmek istemiyorum cünki icimden hep dua etmek geliyor simdi dinimizcede öle yapmak nasildir bilemiyorum pek ama simdi ben is icin hep hayirsiz cikti ama ben dua edicem birdaha niyete bakmak istemiyorum sizlerinde görüslerini almak istedim ne düsünüyorsunuzzz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

içinden dua etmek geliyorsa et canım geçenlerde bi konu vardı okudugum bi hikaye
hz musaya evli bir çift gelip nolur dua et allah bize çocuk versin demeleri üzerine, musa allaha dua eder ve allahta söyle onlara çocuk vermicem der, neyse aradan yıllar geçer 2 cocukla musa o çifti görür allaha hani çocuk vermicektin onlara allahım der, allahta vermicem dediğim halde öyle çok istediler gece gündüz dua etmeye devam ettiler bende verdim der
yani sana diyeceğim dua etmek istiyorsan et istiyorsanda ona devam et

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

sonay_26 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaslar aslinda bu konu forumda mevcut ama benim ögrenmek istedime kimse yanit vermedigi icin buraya bir konu aciyorum bilen birisi varmi diye

simdi bu niyetim hayirli mi degilmi formül verilmis ikitane birisi hz alinin formülü digeride arapca harfleri kesiyorsun bi kaba koyup niyete göre cekiyorsun o harfte niyetin hayirli mi degilmi anlamlari yaziyordu zaten o baslikta

simdi sorum su ben is icin yapiyorum hep hayirsiz cikiyor simdi ben hayirsiz diye dua etmeyimmi yani isim icin burda kafam karisiyor artik etkilenmek istemiyorum cünki icimden hep dua etmek geliyor simdi dinimizcede öle yapmak nasildir bilemiyorum pek ama simdi ben is icin hep hayirsiz cikti ama ben dua edicem birdaha niyete bakmak istemiyorum sizlerinde görüslerini almak istedim ne düsünüyorsunuzzz

--- Sonraki mesaj ---

arkadaslar daha basit ve garanti terkipler var istihareye yatmak istisare etmek %100 garantili Icindeki vesvesenin seytandan ve sufli cinlerden gelen telkinlerin seni Rahmanin cc huzuruna el acmana engel olmasin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com