![]() |
Çok Önemli Bir Uyarı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Önemli Bir UyarıÖncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun ![]() Burada bazı arkadaşlar,esma cekmenin kişiye zarar vereceğinden,sadece Allah esmasının çekilmesi gerektiğinden ve astral seyhat,astroloji haritası bilinmesi gerektiğinden yoksa bunalıma gireceğimizden ve dileklerimizin kabul olmayacağından gibi bazı gercek dışı şeylerden bahsediyor ![]() Bakın arkadaslar sakın böyle sacmalıklara kulan asmayın,bu tarz konularda size direk esma çekmeyin şeytana uyun diyemeyeceği için 3-5 sözlükten secilerek aralara bilmediğiniz(kendisinin de anlamını bilemdiği) sözleri koyarak güya bilimsel bir veri niteliği tasıyormuscasına bizim önümüze sunulan seytanı acıklamalardır ![]() Yok "beyindeki atıl noronları mana programıyla harekete gecirmek" ) Bakın ben üniversite mezunuyum ve yukardaki cümlede zerre kadar kanıtlanmış tez özelliği tasıyan bir bulguya rastlayamadım ) Bi de konuda diyor ki: siz beyninizin ihtiyac duyduğu esmayı bilemezsiniz ![]() ![]() Neyse sonuc olarak yüzlerce ayette Allah her sartta beni anın,hangi isimle çağırırsan ben yanındayım,şah damarından yakınım diyor ![]() Bu noktada Rabbim seni bunalıma sokar mı?Asla ![]() Ben kendimi sorumlu hisederek bu başlığı açtım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|