Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yapmayılıyım

Ne Yapmayılıyım?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yapmayılıyım?

sa hepinize hayırlı geceler olsun inşaz önce üye oldum

benim bir durumum var onu sizlerle paylaşmak istiyorum

bir sevdiğim var5 senedir birlikteyizaynı şehirde değilizannem bu beraberliği en başından beri biliyor ve onalıyordugeçen yıl istemeye geldiler ama babam ben uzağa vermem deyip bazı şeyleri sorun edince annemde babamdan taraf oldu ve bana bi hayli acı çektirdiler2 gün önce akraba vasıtasıyla beni başka birileri istemeye geldive ailem onunla evlenmemi çok istiyor ama ben istemiyorumhayırlısı diye dua ediyorum ama canım çok acıyorçünkü hala birlikteyiz ve çok seviyoruzherşey hayırla ve güzellikle olsun istiyoruz ama sorun olmayan şeyleri bile ailem sorun ediyor
ben napmalıyım sizce?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com