Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biraz, bırakmak, rahat

Biraz Rahat Bırakmak...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biraz Rahat Bırakmak...

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır üyeyim Lahutiye girmeden günebaşlamıyorum Sık sık konu açmasam da genelde çoğu duayı okurum Ben yıllardır zikir çekerdim Ama yine 2 yıldır süren sıkıntılarım için dozu yüksek tutmuştum Ne okusam sayıyı abartıyordum elbette ki açılımlar oluyordu Ama ben 5 vakit namaz kılamıyorum Çoğu zaman sabah namazlarına kalkıyorumç Bu arada tasavvufa da derin ilgim vardı Ne çıksa okurum elbette öyle geniş bir derya ki okumakla filan olmuyormuş Ben nacizane şöyle bir şey hissettim ve sizinle paylaşmak istedim Duaları birbirine karıştırmak, hata yapmamak için diken üstünde durmak, beni çok strese soktu Dün aniden kendimi rahat bıraktım Sanki o kadar çok hata yapmamaya çalışırken şeytan beni vesveseleriyle delirtiyordu ve ben samimiyetten uzaklaşıyordum Bugün yine yapmak istediğim duaları yaptım ama daha bir ferahlamış olarak Bir de etrafımda bela diye nitelendirebileceğim insanlar var Ben kaçtıkça iyice musallat oldular Tabi ki dua ettiğim için değil ama bir çeşit sınama mı bilemiyorum Belki de biraz rahatlamamız ve duada sam,imiyete ulaşmamız lazım Sevgiler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com