Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahümme, latif

Allahümme Ya Latif

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allahümme Ya Latif

arkadaslar

iki gün önce devlet dairesinde isim vardi
ve isimi gören bayan cok aksi ve yabanci düsmani diyebililirim dogrusunu allah bilir ama her halinde belli oluyordu bu kisi benim isimi halletmesi icin ona aylardan beri gidip geliyordum her defasinda bir sorun cikartiyor isimi bir sekilde erteliyordu artik sinirlerim yipranmisdi kavgaya bile tutusmusdum onunla

neyse gelelim asil konuya
persembe günü yine oraya gitdim ama ne sikintiyla dedim yine birsey cikacak
icimde dua ediyordum herzamanki gibi
ama bu sefer icimde geleni "Allahümme ya latif " okudum
sürekli sayisiz kadinla konusurkende dilimde hep bu duayi okuyordum
ve inanilmaz birsey oldu bu aksi kadin benle yumusak dilde konusmaya basladi ve isimi sonunda gördü aylardan beri ugrasdirirken iki daka icinde isimi sonunda halletdi

bir isinizin olmasini istiyorsaniz bence sizde okuyun ben faydasini bu sekilde gördüm

sizinle paylasmak istedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com