![]() |
Zalimlere Karşı Etkili Olduğuna Şahit Oldum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zalimlere Karşı Etkili Olduğuna Şahit OldumBugün sabahtan yazmıştım hangi modda başlığında, öyle bir canımı yaktılar ki aslında günlerdir seçme şansım olmadan bir duruma sürüklendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derken Esma-ül Hüsna'nın faziletleri geldi aklıma ![]() ![]() ![]() Tamamiyle inandım, tövbemi ettim haram yollara başvurmaktan korktum ve Allah'ın adaletine sığınarak tüm kalbimle inandım ![]() Ve şu an itibariyle öyle bir haber aldım ki (aslında üzülmedim dersem yalan olur) Karşımdakiler çok kötü halde ağlayamıyorlar bile ![]() ![]() ![]() ![]() Bu daha önce bir yerlerden kaydettiğim sayfayı olduğu gibi okudum peşpeşe kaç kere okuduğumu saymadım ![]() ![]() Ama lütfen iyi düşünüp karar verin gerçekten canınız yandıysa Allah hesabınızı bırakmıyor ama sakın değmeyecek kişiler için büyü yapmayın küfre düşmeyin yada CMUK'luk bişeye kalkışmayın ![]() ![]() EL-MUCİB ;"Duaları kabul eden ![]() Bu mübarek ism-i şerifin özellikleri: -Bu mübarek ism-i şerifi "Yâ Müciybü" diye okumaya devam edenlerin dualarına çabuk cevap verilir ![]() -Bu ismin adedi (55)'tir ![]() ![]() -Bir şeyden korkan kimse bu ism-i celili okursa Allah'ın koruması altında olur ![]() ![]() ![]() -Devamlı bu ism-i şerifi okuyanın, aleyhinde konuşanların dilleri, aleyhinde konuşmaz olur ![]() ![]() EL-MÜNTEKİM : İntikam alan Kulun, düşmanlarından intikam alması caizdir ![]() ![]() ![]() ????????????? ???????? ????????????????? ??? ???????? ??????????? ?????????? ??????????? ?????????? ??????? ?????????? Fentekamnâ minhum fe agraknâhum fîl yemmi biennehum kezzebû bi âyâtinâ ve kânû anhâ gâfilîn(gâfilîne) ![]() "Biz de âyetlerimizi yalanlamaları ve onlardan gafil kalmaları sebebiyle kendilerinden intikam aldık ve onları denizde boğduk ![]() araf suresi 136 ![]() EL-MUKTEDİR : Kudret sahipleri üzerinde istediği gibi tasarruf eden, mutlak güç sahibi EL-KAHHÂR ; "Kudretinin karşısında her şeyi aciz bırakan ![]() “Her şeyi hükmüne itaat ettirebilen bir galibiyet ve hâkimiyet sahibi ![]() “Düşmanlarını kahrederek zelil ve perişan hale getiren ![]() Kahhâr ismi, insanı isyan ve günahtan men ederek Cehennem azabından uzaklaştırır ![]() ![]() EL- HÂFID ; En yüce mertebeden en aşağı mertebeye indiren Allah demektir ![]() ![]() ![]() El- HAKEM Hükmeden, hakkı yerine getiren El- KÂBID Sıkan, Daraltan Ed- DÂRR Elem ve zarar verecek şeyleri yaratan El- ADL Çok Adaletli El- MÜZİL Zillete düşüren, hor ve hakir eden |
![]() |
![]() |
|