Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eşşehidü

Eş-Şehidü

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eş-Şehidü

Allahin selami üzerinize olsun

Biraz önce kitapdan okudum ve cok ilgimi cekti ve sizlerle paylasmak isdedim Aynen kitapda yazdigi gibi aktariyorum

Bu mübarek ism-i celil, asilerin islahi icin okunur

1Ana-babasina isyan edenin basindan tutularak ``Ya Şehidü``ism-i celili bir kac defa okunur
Kocasina isyan eden kadina karsi okunursada ayni tesiri icra eder

2Adedi (319),saati Müşteri`dirŞehitlik mertebesine ulasmak icin okunmasi mücerrebtir

3Iftiraya uğrayan kimse ``Ya Allahü,ya şehidü``diye gece yarisi (329) defa okursan,Allah Teala onu bu iftiradan kurtar

4Seher vaktinde(21) defa isyankar cocugun veya kadinin üzerine okunursa Allah Teala onu bu iftiradan kurtarir

5Haksiz olarak zulme ugrayan bir kimse bir ay müddetle (319) defa okurda ``Ey her şeye şahit olan Allah`im,bana zulmedenden hakkimi al,onu sana havale ediyorum`` derse Allah Teala hakkini ondan alir

Sevgili okuyucum,bu isimi celil cok tesirli bir duadir En iyisi o kisiyi affetmek,ahirete havale etmektir

6Vird olarak okuyanlarin kalplerinde murakabe meyveleri meydana gelir

Kaynak:Arif Pamuk Pamuk yayinlari

Alıntı Yaparak Cevapla

Eş-Şehidü

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Eş-Şehidü

*cennet* Nickli Üyeden Alıntı

Allahin selami üzerinize olsun

Biraz önce kitapdan okudum ve cok ilgimi cekti ve sizlerle paylasmak isdedim
Aynen kitapda yazdigi gibi aktariyorum

Bu mübarek ism-i celil,asilerin islahi icin okunur
Ana-babasina isyan edenin basindan tutularak ``Ya $ehidü``ism-i celili bir kac defa okunur
Kocasina isyan eden kadina karsi okunursada ayni tesiri icra eder
2Adedi (319),saati Mü$teri`dir$ehitlik mertebesine ulasmak icin okunmasi mücerrebtir
3Iftiraya ugrayan kimse ``Ya Allahü,ya $ehidü``diye gece yarisi (329) defa okursan,Allah Teala onu bu iftiradan kurtar
4Seher vaktinde(21) defa isyankar cocugun veya kadinin üzerine okunursa Allah Teala onu bu iftiradan kurtarir
5Haksiz olarak zulme ugrayan bir kimse bir ay müddetle (319) defa okurda ``Ey her $eye $ahit olan Allah`im,bana zulmedenden hakkimi al,onu sana havale ediyorum`` derse Allah Teala hakkini ondan alir

Sevgili okuyucum,bu isimi celil cok tesirli bir duadir En iyisi o kisiyi affetmek,ahirete havale etmektir

6Vird olarak okuyanlarin kalplerinde murakabe meyveleri meydana gelir

Kaynak:Arif Pamuk Pamuk yayinlari

Allah razı olsun cok harika bir baylaşım ellerine saglık sag ol var ol

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com