![]() |
Eş-Şehidü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eş-ŞehidüAllahin selami üzerinize olsun Biraz önce kitapdan okudum ve cok ilgimi cekti ve sizlerle paylasmak isdedim ![]() ![]() Bu mübarek ism-i celil, asilerin islahi icin okunur ![]() 1 ![]() ![]() Kocasina isyan eden kadina karsi okunursada ayni tesiri icra eder ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili okuyucum,bu isimi celil cok tesirli bir duadir ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Kaynak:Arif Pamuk Pamuk yayinlari |
![]() |
![]() |
![]() |
Eş-Şehidü |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eş-Şehidü*cennet* Nickli Üyeden Alıntı Allahin selami üzerinize olsun Biraz önce kitapdan okudum ve cok ilgimi cekti ve sizlerle paylasmak isdedim ![]() Aynen kitapda yazdigi gibi aktariyorum ![]() Bu mübarek ism-i celil,asilerin islahi icin okunur ![]() Ana-babasina isyan edenin basindan tutularak ``Ya $ehidü``ism-i celili bir kac defa okunur ![]() Kocasina isyan eden kadina karsi okunursada ayni tesiri icra eder ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili okuyucum,bu isimi celil cok tesirli bir duadir ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Kaynak:Arif Pamuk Pamuk yayinlari Allah razı olsun cok harika bir baylaşım ellerine saglık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|