Ayrıldığın Kişiyle Buzların Erimesi Ve İletişime Geçmek İçin Etkili Uygulama Varmı? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayrıldığın Kişiyle Buzların Erimesi Ve İletişime Geçmek İçin Etkili Uygulama Varmı?Ben bu siteye üye olduğumdan beri hiç bu tür konuşmalara rastlamadım Yani arkadaşlar hiçmi yapıp sonuç aldığınız bi uygulama yok?Ben arkadaşımın tavsiyesiyle üye olmuştum ve önceleri ilk sayfalarda o kadar güzel paylaşımlar varki insanın içini açıyor Ama son sayfalar hep muhabbet dolu Site eski tadını kaybetmiş gibi Aylardır ayrıldığım kişi sırf pişman olup bana karşı hatalarını anlayıp dönsün diye dua ediyodum Ama bu sitede kimseden yardım göremedim Başlığımı her açtığımda hep sohbete döüştürdü arkadaşlar Ya nolursunuz birileride çıkıp bana etili gördüğü uygulamalardan paylaşsın Bende yapayım nolur ya 3 aydır aramızda bi haberLEŞME dahi yok Benim hep isteğim nolur bi gün hatalarıyla yüzleşerek karşıma çıkmasıydı Ama ne okuyayım napayım bilmiyorum nolur yardımcı olun Burda benden daha eski olan üyelere sesleniyorum Yaptığınız ve sonuç aldığınız uygulamalar varmı?
|
|
Ayrıldığın Kişiyle Buzların Erimesi Ve İletişime Geçmek İçin Etkili Uygulama Varmı? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayrıldığın Kişiyle Buzların Erimesi Ve İletişime Geçmek İçin Etkili Uygulama Varmı?ben çok görmüyom malesef giden seviglinin gelmesi nerdeyse imkansız![]() ((bazen istiyon bi şey olsa da dönse gözlerin hep onu arıyor yüreğim sızlıyor hatta bu uğurda bi çok kişye gidiyon belki para da veriyon belki değil veriyon ama o yüzde 80 başarırırz diyenler seni yüzde 20ye sokuyorlar yani yine kaybedion ama hiç bi kaybediş 'o' gibi olmuyor ve olmucakta biz ne kadar allahtan istesekde vermiyo hayırlı değilmiş diyon içine atıyon![]() insan bazen neden inanıyorum bile diyor![]() ![]()
|
|
|
|