Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oluyor

Size De Böyle Oluyor Mu?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Size De Böyle Oluyor Mu?

sevgili dua kardeşlerim

herkes gibi benimde olmasını arzu ettiğim dileklerim var bazen sıkı sıkıya yapışarak bazen ara vererek uzun zamandır bir dileğim için dua ediyorum olacak mı olmayacak mı tabii ki bilemem bunu ancak rabbim bilir yeter ki hayırlısını versin herşeyin yalnız bu aralar ben artık dua etmek istemiyorum sanki bunu yazmak zor geliyor ama bu böyle namazlarımı eskisi gibi istekli kılmıyorum ama yine de kendimi zorluyorum nefsime ağır gelsede bırakmayacağım namazımı asla sitede dilek duaları görüyorum okurken umutlanıyorum ama uygulamasını yapamıyorum elim kolum kalkmıyor içimden gelmiyor bunlar bu dileğin olmayacağına mı işaret? yada benim artık istemekten yorulduğuma mı? yada bu sitede okumuştum rabbimizin okumamızı istediği bir dua olurmuş dileğimiz için o duayı mı bulamadım acaba onu bulunca mı heveslenecek yapacağım anlamadım ki kafam çok karışık yaşantımda sorunlar var beni tanıyanlar az çok bilir eşimin yokluğu beni çok üzüyor yıpratıyor ben ne yapmalıyım ara mı vermeliyim dualarıma? dileğimden mi vaz geçmeliyim? aydınlıktan önceki son karanlıkta mıyım? size de böyle oluyor mu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com