Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, edin, için, rızası, yardım

Allah Rızası İçin Yardım Edin :(

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah Rızası İçin Yardım Edin :(

arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var gerçekten çok büyük bir sorun kız kardeşim 15 yaşında ergenlik döneminde çok asi ve arkadaşlarına çok çabuk kanıyorr bazı arkadaşları bunun aklına girip evden kaç ankaraya gel demişlr buda bunu aklında koymuş benim kardeşim dediğim bi arkadaşıma bu konuyu açmış bana bilet ayarla kaçıcam demiş arkadaşımda kusura bakma ben bunu yapamam demiş neyse arkadaşım geldi konuyu bana anlattı önlem al dedi bnde kardeşiml konuştum şimdidee intihar edicem diyor gerçektn çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum bana bir dua önerin ALLAH rızası için
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com