Fotoğrafa Bakılarak Yapılan Dualar Ve Şekli Dualar... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fotoğrafa Bakılarak Yapılan Dualar Ve Şekli Dualar...Arkadaşlar kusura bakmayın ama uyarmadan edemedim ![]() ![]() birçok konu başlığında fotoğrafa bakılarak yapılan dualar![]() bir yerlere birşeyler yazılarak yapılan dular, yada elmaya okunarak yapılan dular![]() ![]() gibi birçok dua öneriyoruz ama çok doğru değil![]() ![]() Allah muhafaza farkında olmadan büyüye benzer şeyleri yaparak şirke girip, inanan kardeşlerimizinde şirke girmelerine sebep olabilirz![]() ![]() ![]() yine Allah muhafaza diyerek söylüyorum dinden çıkma sebebi olabilir![]() ![]() dua şekli birşey değildir en hissettiğiniz anda Rab'imizle konuşmaktır halimizi anlatmaktır, derman istemektir![]() ![]() Rabbim samimiyetimizi gördükten sonra hayırlı ise zaten bize nasip edecektir![]() ![]() ![]() yanlış anlaşılmak istemem ne kadar ne dua okunacak, nasıl okunacak onlara bir diyeceğim yok ama yine inanan biri olarak düşündüğümü ve inandığımı söylemeyerek sizlerin hakkına girmek istemedim![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- hee eklemem gereken birşey daha var ![]() ![]() fotoğrafa bakılarak üfleyek yapılan dua![]() ![]() ![]() birkere dua bile olmaz ![]() ![]() ![]() düşünsenize Rab'imize yalvarıyoruz ama harama bakarak sonuçta istediğimiz insan bize haram![]() ![]() ![]() masumiyet![]() ![]() ![]() samimiyet![]() ![]() nerde? farzedelim fotoğraftaki eşimiz, helalimiz![]() ![]() ![]() ![]() dönsün diye yapıyoruz![]() ![]() ![]() şekle bakarmısınız direk büyü![]() ![]() ![]() halis dua şekillerinde fotoğraf diye birşey olamaz zaten kii fotoğraf son 100 yıldır hayatımızda olan birşey![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|