Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etmez, okuyan, zarar

Bunu Okuyan Zarar Etmez...!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bunu Okuyan Zarar Etmez...!

1) sevdiğim dönsün
2) borçlarımı ödeyeyim
3) ev sahibi olayım
4) kaynana dırdırından kurtulayım
5) düşmanlarımdan korunayım
6) intikam alayım
7) keyfim şıkır olsun

yukarıda belirttiğim maddelerden birine uyuyorsanız ve bu amacınız için belli sayılarda ayet, esma okuyarak havas yapıyorsanız bu konu sizi çok ilgilendiriyor

CİNN 6 "Şu da gerçek ki, insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazı kimselere sığınırlardı da, onların taşkınlıklarını arttırırlardı"

yukarıda kırmızı yazı ile okuduğunuz ayet sizleri çok yakından ilgilendiriyor çünkü havas ilminde bizlerin rütbesi ancak müslün veya gayri müslüm cinlerin yardımını almaya yeter (mümin cin kesinlikle olamaz) çünkü yukarıdaki ayet mümin cinlerin yolunu keser kurana aykırı işler yapan bir cin mümin olamaz

ama dersenizki: " yardım etsinde, isterse babamın katili olsun üzümünü yer, bağını sormam"

fikriniz buysa aşşağıdaki ayeti okumanızı tavsiye eder bu fakir

Kehf suresinin 50 ayeti bizlere korku vermiyorsa uyur gezerlik yapıyoruz demektir

" Yine o vakti hatırla ki biz, meleklere:
"Âdem'e secde edin!" demiştik İblis hariç olmak üzere onlar hemen secde ettiler İblis cinlerdendi, Rabbinin emrinden dışarı çıktı Şimdi siz beni bırakıp da İblis'i ve soyunu dostlar mı ediniyorsunuz? Halbuki onlar sizin düşmanınızdır Zalimler için bu ne kötü bir değişmedir"

ve diyeceksinizki: iyide kardeşim biz dünyevi isteklerimizi nasıl elde edeceğiz?

bunun cevabı tek kelime "Zikrullah" kelime anlamı Allahı cc zikretmek ama kim derseki "ben Rabbimi 1 saat zikrettim" ben o kişinin imanının zayıflığından şüphelenirim deniştir bir alim

neden böle dediğinide kendiniz bulursanız, aklınızdan bu bilginin çıkması daha zor olur

ateşle oynamamanızı önerir bu kardeşiniz selam ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com