Cin Davetinden Korkanlar... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cin Davetinden Korkanlar...Korkunun ecele faydasi yok ![]() ![]() ![]() Eger bu islerde maharatli,kendine guveniyorsan, Hasbinallahu veni'mel vekiyl, ayetini imaninda hissedebiliyorsan ![]() ![]() bu opsesyonunu yap![]() yada tamamen birak kurtul![]() Ama sunuda soyleyeyim![]() ![]() ,cinler tarafindan carpilan,rahatsiz olan kisi olupta "Delirmis"gormedim Ya genellikle beyinsel goruntulerle gercekmis gibi geceleyin uykuda veya yakaza rahatsiz ediliyorlar veya fiziki agri ve uyusukluk ve bu gibi haller olusuyor![]() ![]() ,cok uzun buraya yazamiyacagim![]() zaten bu sayfadaki rahatsiz olan degerli arkadaslarimizada (dua edelim)hic birinde maasallah delilik (kendini bilmezlik) yok![]() O yuzden bu ise yilarini vermis, yillarca oyalama olanlara diyorum ki, ya bu isten vazgecin(en iyisi)yada denersenizde kendinizi kaybedeceginizden korkmayin, sanmiyorum ki ve gormedim ki o safhaya geleceginizi![]() ama tedavisiz uzun zaman hasta kalabilmek konusunda vucuda iyice hakim olabildiklerini goz onunde tutmak gerek![]() bu konuda tecrubeli ve hasta(sifaniz icin duaciyim) arkadaslarinda tecrubelerinden faydalanmak gerek Vesselsm
|
|
|
|