Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
havas, soru, yardım

Havas Soru Ve Yardım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Havas Soru Ve Yardım

büyüye cine cinciye ve günaha bulaşmadan sadece rabbinden isteyerek rızkının çoğalması işlerinin açılması, evinin huzur bulması, büyüden kurtulmak ve sevdiğin ve amel ettiğin şeylere kavuşmak için dua istemezmisiniz? o zaman neyi talep ediyorsanız size onunla ilgili dua ve okuma şekillerini yazayım ama sadece rabbinden isteyerek olabilir

aldanmayın o sahtekarlara!! kelin ilacı olsa kendi başına sürer büyüyle rızk kazanılmaz, zengin olunmaz, yoldan geçen çevrilemez eğer öyle bişey olsaydı resulallah bir sahabe görevlendirir ebu lehebi ebu cehili hak yoluna döndürür, açlık ve sefalet yıllarında sahabe aç yatıp kalkarken bir yazı yazıp gömer her taraf bolluk ve bereket kaynardı!

yoksa alemlerin efendisine inmeyen bir kitap veya vahiymi indi sonradanhiç kimse haketmediği ücreti alamaz çalışmadanduada böyle bişey önce temiz amel, sonra güzel bir namaz, daha sonra hakettiğin ve istediğin talep ne ise allahtan çekinmeden istemek hepsi bu

daralıp bunalıp hem paranızı hem sağlığınızı kaybetmeyin

ne için istiyosanız onun için dua yazabilirimokumanız için

Alıntı Yaparak Cevapla

Havas Soru Ve Yardım

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Havas Soru Ve Yardım

kayserciyes1 Nickli Üyeden Alıntı

büyüye cine cinciye ve günaha bulaşmadan sadece rabbinden isteyerek rızkının çoğalması işlerinin açılması, evinin huzur bulması, büyüden kurtulmak ve sevdiğin ve amel ettiğin şeylere kavuşmak için dua istemezmisiniz? o zaman neyi talep ediyorsanız size onunla ilgili dua ve okuma şekillerini yazayım ama sadece rabbinden isteyerek olabilir

aldanmayın o sahtekarlara!! kelin ilacı olsa kendi başına sürer büyüyle rızk kazanılmaz, zengin olunmaz, yoldan geçen çevrilemez eğer öyle bişey olsaydı resulallah bir sahabe görevlendirir ebu lehebi ebu cehili hak yoluna döndürür, açlık ve sefalet yıllarında sahabe aç yatıp kalkarken bir yazı yazıp gömer her taraf bolluk ve bereket kaynardı!

yoksa alemlerin efendisine inmeyen bir kitap veya vahiymi indi sonradanhiç kimse haketmediği ücreti alamaz çalışmadanduada böyle bişey önce temiz amel, sonra güzel bir namaz, daha sonra hakettiğin ve istediğin talep ne ise allahtan çekinmeden istemek hepsi bu

daralıp bunalıp hem paranızı hem sağlığınızı kaybetmeyin

ne için istiyosanız onun için dua yazabilirimokumanız için

MÜKEMMEL BİR TEŞHİS benim sizden istediğimbir dua olacak özelden yazabilirmiyim?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com