O Kadar Çaresizimki... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
O Kadar Çaresizimki...Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bende çoğunuz gibi çok sevdiğim birinden ayrıldım ama çoğunuzdan farklı birşey bu çünkü onunla birlikde oldum ben ![]() Bekaretim gitti ve ayıldık ailm öğrendi bu durumu işler dahada kötü oldu ve ailemle yaşamıyorum şu anda ve o kişide beni istemediğini söylüyor şimdi![]() sizden ricam denemiş olduğunuz dualarınızı yazarsanız çok memnun kalırım çok ihtiyacım var![]() şimdiden teşekküürler
|
|
O Kadar Çaresizimki... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
O Kadar Çaresizimki...Büyük gecmis olsun, ama hayat devam ediyor bunun ucunda ölüm yok ![]() Onsuzda bir hayat yasaya bilirsin, umarim bir sekilde sana geri döner, ama dönmesede sirf onunla beraber oldun diye kendini ona mahkum etme lütfen, sen bir insansin ve önemlisin herseyden önce, kendini bunun icin hic kimseye ezdirme lütfen ![]() Her insanin hayatinda keskeler vardir, buda senin kesken, ilk önce sen kendine sahip cik, kendini sev ki, baskalrida sevsin ![]() Allah dualarini kabul etsin ![]() Birsey merak ettim ayrilik sebebi ne? Beraber oldu da seni hemen terkmi etti? |
|
|
|