Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yardım

Yardım...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardım...

arkadaşlar, ben devlet memuru olarak çalışıyorum yaklaşık 3 yıldır beni tam bir amir olarak atayacaklar ama olmuyorbir başkası atanıyor önce ümidimi kesiyorum sonra bakıyorum başka bir yer boşalmış dilekçe veriyorum (tüm şartları sağladığım halde olmuyor) tam söz veriliyor tamam deniliyor bakıyorum ki yine olmamış(Araya torpilliler girmiş) buradaki gördüğüm tüm duları okudum İnşallah Allahım kabul eder şimdi yine bir kapı daha açıldı yine dilekçe verdim Görevimde yükselebilmemiçin beni amirlik kadoruna atamaları için yani atanabilmem için okuyabileceğim bir dua varmı? bana yardımcı olurmusunuz?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com