Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akil, bilen, varsa, versin

Bilen Varsa Akil Versin....

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Slm arkadaslar bir bucuk senelik beraberligim var hoca nikahliyiz, daha trden bosanamadigi icin tam anlamiyla evlenemedik,

haftanin 4 günü beraberiz sevgiliden cok es gözüyle bakiyoruz birbirimize ve Allahima sükür cokta iyi anlasiyoruz, beni benden daha iyi taniyor ve bana sevgisini bagliligini her hali ile gösteriyor, yanliz benim sorunum su, ilk baslarda arasira bir susma oluyordu kendisinde zaman gectikce kendini daha cok göstermeye basladi, son iki aydir hemen hemen iki hafta da bir bir susuyor bicak acmiyor agzini ya daha bir hafta önce can cigerdik adim adim pesimden geliyor sohbet saka ne ararsan aran biraz zaman geciyor sesizlesmeye basliyor ve anliyorumki yine susacak ve susuyor geldiginde mesela cok uyuyor cok yorgunluktan sikayetci birden soguklasmaya basliyor yani yanindamiyim degilmiyim sevdigim kisi omu anlayamiyorum, soruyorum yok birsey diyor ama hareketleri cok farkli, ve agzini bicak acmiyor yaaa, ne düsünecegimi sasirdim bunalimami giriyor yoksa bendenmi kaynaklaniyor anlayamadim, senle aglakasi hic yok diyor ama gelde bana anlat icim aciyor cünki normalda cok iyi anlasiyoruz,

buna benzer bir seyler yasamis olan arkadaslar varsa bana akil verin ltf, duami okumaliyim hangi dualari, yada baska bir seymi yapmaliyim,

Yardimci olandan ve olmayandan Allah simdiden ragzi olsunnn

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

canım arkadaşım aynı durumdaydım şükür ki ben geçte olsa uyandım ayrıldımaynı şeyler ondada vardıinsanı bunalıma sokuyor bilirimbi günü bi gününe tutmuyoroysaki siz aynısınız ama o değişken oluyorbenim eşimin bu durumun altından kumar çıktı ve ben bunu çooook yıllar geçtikten sonra farkettim ne yazıkkiaynı evde olduğumuz haldeyani sevdiğininde mutlaka önemli bi sorunu vardırya eşiyle yada senleen iyisi birbirinize biraz zaman tanımayı ve uzaklaşmanı ve ona fazla yargılamadan soru sormanızı tavsiye edicembüyüde olabilir desem demiyim hiç anlamam çünkü benden bu kadar canım huzur bulman dileğiyle
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Bensu cevabin icin tsk canim, bende süphe etmeye basladim, ama bir yandanda cok dinimize düskün biri yani haramdan korkan biri, eglencelere gitmez alkol kullanmaz yerde para bulsa elini sürmez, kumar desem cok güclükle kazaniyor, bilmiyorum bu güne kadar hic öyle bir sey yapmadim ama sonucta herkezler biliyor bizi Allah katinda benim esim namusum, yanlis olurmu yinede bilmiyorum bir aksam onu takip edeyim diyorum, bir yandan ise güvenc olmassa bu beraberlik nasil yürür diyorum, karma karisik oldum bir seylerin oldugu kesin, sana danisayim sence takip etsem kötü bir sey yapmis olurmuyum??? ona bir kac kez ara verelim kisa bir zaman görüsmeyelim sende herseyi ne varsa iyi düsün tasin dedim bir sey yok diyor kesinlikle görüsmemeyi kabul etmiyor, ama ben birseylerin oldugunu biliyorum ama nasil ögrenirim bir tek onu bilmiyorum, söylemmmm bir dua olsada uyurken onu konustursam;-)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com