|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allah, arkadaşlar, edin, için, kafam, karma, karışık, rızası, yardım |
![]() |
Kafam Karma Karışık Allah Rızası İçin Yardım Edin Arkadaşlar.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafam Karma Karışık Allah Rızası İçin Yardım Edin Arkadaşlar....Konuyu açtım ama yerinin doğru olup olmadığını bilmiyorum arkadaşlar sizden bana yardım etmenizi rica ediyorum eski sevgilim başkasıyla nişanlandı 14 ocakta da evlenecekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca sunuda belırtmek ıstıyorum 3 kez fal baktırdım falcıların sevglmden haberı yoktu 3 u de sevglımın oldugunu ve sevgılımı tarıf ettıler ayrıca suan ayrı oldugumuzu ve ılerde bana donecegını hatta nısan gıbı bısey olup ondan sonra kararından vazgecıp donecegını soyledıler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kafam Karma Karışık Allah Rızası İçin Yardım Edin Arkadaşlar.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafam Karma Karışık Allah Rızası İçin Yardım Edin Arkadaşlar....Sevgili kardeşim hayırlı geceler, Bu yazacaklarımı ben bu siteden öğrendim ve uyguladım ve Allah'ımın izniyle ve yardımıyla da faydasını gördüm size şimdi 3 ayrı formül vereceğimki 2'si HAvas Hoca nickli,işinin ehli Barış kardeşin veerdiği formüllerdir ki gerçekten o ne yazarsa hepsi çok faydalıdır ![]() Duaları vereyim hemen 1- Bismillahirrahmanirrahim Kul in kuntum tuhibbunellah fettebiuni yuhbibkumullah ya vedud ya beduh ya cemil ya celil ya allah amin ![]() 2-Rüyasına girmek için Akaddu nevme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 33 kez okuyorsunuz sonra 3 fatiha okuyorsunuz ardına (3 gece üst üste yapın) Ben her hafta haftada 3 gün okuyorum ![]() 3-Size dönmesi için 14 gece kevser suresini okuyacaksınız 71 kez dönmezse 15 ![]() Allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılsın inşallah,amin ![]() |
![]() |
![]() |
|