|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| annemle, aramdaki, edin, lütfen, soğuklukyardım |
Annemle Aramdaki Soğukluk.Yardım Edin Lütfen. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Annemle Aramdaki Soğukluk.Yardım Edin Lütfen.Merhabalar; Kötü bir aile geçmişinden annemle beraber sıyrıldık ve gerçekten benim hayata tutunma sebeplerimden birisi annemdir,yani o denli severim annemi Ona birşey olsa ödüm kopar 3 hafta önce annem yanıma taşındı,annemle olduğum ortamlarda o kadar geriliyorum,agresifleşiyorum ki mesela birşey söylese ters cevap veriyorum elimde olmadan Sakinleşmeye çalışıyorum içimden Allah'ım ne oluyor bana neden böyle cevap veriyorum diye çok üzülüyorum Annemin çok kalbini kırdım ağladı sırf buyüzden,kendi kendime dedim ki "artık ne işe yarıyorum ki dünyada,zaten ben bu dünyada annemi mutlu etmek için var olmaya çalışıyorum,ama kendi ellerimle onu üzüyorum "Fakat bu olaylar gelişmeden önce üvey ablamın yanına gitmiştik annemle beraber Ablamda çok iyi derecede havas uygulamaları yapabilen bir insan,yasin suresini,ve daha birçok sureyi ezbere biliyor Annemle ben beraber büyüdüm fakat ablam beraber büyümedi 20 sene sonra karşılastılar O zaman aramızdaki ilgi ve sevgiyi kıskandı biraz Acaba bizim için bir uygulama mı yaptı diye düşünmeden edemiyorum Eğer yaptıysa bunu nasıl geçirebilirim Psikolojim bozuldu gerçekten![]() ![]() Okuyan gözlerinize sağlık hakkınızı helal edin
|
|
|
|