Bu Salavat Eksik Mi? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Salavat Eksik Mi?yıllardır bu selavatı çekerdim aklıma geldikçe son olarak 50 000 selavat adamıştım dileğim için ve bununla çektim bir kısmını fakat şimdi içime bir şüphe düştü çok kısa olduğundan arapça bilmiyorum google dan araştırdım ama yazdığım şekilde çıkmadı lütfen yardımcı olur musunuz bu selavat eksik mi? ben yanlış mı biliyorum eğer öyle ise hemen düzeltmeliyim bilenler cevaplasın lütfen allah rızası içinallahümme salli ala seyyidina muhammedin ve sellim |
|
Bu Salavat Eksik Mi? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Salavat Eksik Mi?ESİLA06 Nickli Üyeden Alıntı yıllardır bu selavatı çekerdim aklıma geldikçe son olarak 50 000 selavat adamıştım dileğim için ve bununla çektim bir kısmını fakat şimdi içime bir şüphe düştü çok kısa olduğundan arapça bilmiyorum google dan araştırdım ama yazdığım şekilde çıkmadı lütfen yardımcı olur musunuz bu selavat eksik mi? ben yanlış mı biliyorum eğer öyle ise hemen düzeltmeliyim bilenler cevaplasın lütfen allah rızası içinallahümme salli ala seyyidina muhammedin ve sellim Eksik değil ![]() ![]() ![]() ![]() pek çok selavat var![]()
|
|
|
|