|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaslar, biriniz, lütfen, okuyun, olabilir, yardımcı |
![]() |
Arkadaslar Lütfen Bir Okuyun,Belki Biriniz Yardımcı Olabilir!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaslar Lütfen Bir Okuyun,Belki Biriniz Yardımcı Olabilir!!!Arkadaslar, benim bir sorum ve problemim var! Kız arkadasım, dört sene bir beraberlikten sonra eşyalarını toplayıp evi terketti, bır neden vermeden! Bende, önce onunla konuşmaya, problemin ne olduğunu sormaya çalıştım, yanit alamadım ve sonra zaten bu konular ile ilgilendiğim için, okuma yapmaya (rahmani) başladım ![]() ![]() ![]() Okumalarım su an aşağı yukarı 3 haftadır sürüyor ve benim durum kotulestikce kotulesiyor! Caresizce araştırıp sormaya başladım, sonra bana dendi ki, yaptıgım okumalar rahmani oldugundan etki göstermiyor olabilir diye, çünkü sevdiğim dört yıldır beraber yaşadığım sevgilimin Alman, yani Müslüman olmadıgından dolayı! Arkadaslar bu konuda bilgis olan var ise veya Müslüman olmayan bır kisiye nasıl bır celp uygulmasini bilen var ise, Allah rızası icin bır cevap versin, yardım etsin! Şimdiden cevaplarınız için ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim! Sevgiler ve saygılar Ps: yazım hatalarım var ise üzgünüm yurtdışında yaşadığım için, klavyem türkce yazım için pek uygun değil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaslar Lütfen Bir Okuyun,Belki Biriniz Yardımcı Olabilir!!!Loveandpain Nickli Üyeden Alıntı Arkadaslar, benim bir sorum ve problemim var! Kız arkadasım, dört sene bir beraberlikten sonra eşyalarını toplayıp evi terketti, bır neden vermeden! Bende, önce onunla konuşmaya, problemin ne olduğunu sormaya çalıştım, yanit alamadım ve sonra zaten bu konular ile ilgilendiğim için, okuma yapmaya (rahmani) başladım ![]() ![]() ![]() Okumalarım su an aşağı yukarı 3 haftadır sürüyor ve benim durum kotulestikce kotulesiyor! Caresizce araştırıp sormaya başladım, sonra bana dendi ki, yaptıgım okumalar rahmani oldugundan etki göstermiyor olabilir diye, çünkü sevdiğim dört yıldır beraber yaşadığım sevgilimin Alman, yani Müslüman olmadıgından dolayı! Arkadaslar bu konuda bilgis olan var ise veya Müslüman olmayan bır kisiye nasıl bır celp uygulmasini bilen var ise, Allah rızası icin bır cevap versin, yardım etsin! Şimdiden cevaplarınız için ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim! Sevgiler ve saygılar Ps: yazım hatalarım var ise üzgünüm yurtdışında yaşadığım için, klavyem türkce yazım için pek uygun değil ![]() Güzel kardeşim öncelikle Allah (c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selametle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaslar Lütfen Bir Okuyun,Belki Biriniz Yardımcı Olabilir!!!Loveandpain Nickli Üyeden Alıntı Arkadaslar, benim bir sorum ve problemim var! Kız arkadasım, dört sene bir beraberlikten sonra eşyalarını toplayıp evi terketti, bır neden vermeden! Bende, önce onunla konuşmaya, problemin ne olduğunu sormaya çalıştım, yanit alamadım ve sonra zaten bu konular ile ilgilendiğim için, okuma yapmaya (rahmani) başladım ![]() ![]() ![]() Okumalarım su an aşağı yukarı 3 haftadır sürüyor ve benim durum kotulestikce kotulesiyor! Caresizce araştırıp sormaya başladım, sonra bana dendi ki, yaptıgım okumalar rahmani oldugundan etki göstermiyor olabilir diye, çünkü sevdiğim dört yıldır beraber yaşadığım sevgilimin Alman, yani Müslüman olmadıgından dolayı! Arkadaslar bu konuda bilgis olan var ise veya Müslüman olmayan bır kisiye nasıl bır celp uygulmasini bilen var ise, Allah rızası icin bır cevap versin, yardım etsin! Şimdiden cevaplarınız için ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim! Sevgiler ve saygılar Ps: yazım hatalarım var ise üzgünüm yurtdışında yaşadığım için, klavyem türkce yazım için pek uygun değil ![]() Eee sen müslüman olduğuna göre elbetteki dua okuyarak çare arıcaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaslar Lütfen Bir Okuyun,Belki Biriniz Yardımcı Olabilir!!!Arkadaslar lütfen bir okuyun, belki biriniz yardımcı olabilir!!! Arkadaslar, benim bir sorum ve problemim var! Kız arkadasım, dört sene bir beraberlikten sonra eşyalarını toplayıp evi terketti, bır neden vermeden! Bende, önce onunla konuşmaya, problemin ne olduğunu sormaya çalıştım, yanit alamadım ve sonra zaten bu konular ile ilgilendiğim için, okuma yapmaya (rahmani) başladım ![]() ![]() ![]() Okumalarım su an aşağı yukarı 3 haftadır sürüyor ve benim durum kotulestikce kotulesiyor! Caresizce araştırıp sormaya başladım, sonra bana dendi ki, yaptıgım okumalar rahmani oldugundan etki göstermiyor olabilir diye, çünkü sevdiğim dört yıldır beraber yaşadığım sevgilimin Alman, yani Müslüman olmadıgından dolayı! Arkadaslar bu konuda bilgis olan var ise veya Müslüman olmayan bır kisiye nasıl bır celp uygulmasini bilen var ise, Allah rızası icin bır cevap versin, yardım etsin! Şimdiden cevaplarınız için ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim! Sevgiler ve saygılar Ps: yazım hatalarım var ise üzgünüm yurtdışında yaşadığım için, klavyem türkce yazım için pek uygun değil ![]() Allah yardımcın olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaslar Lütfen Bir Okuyun,Belki Biriniz Yardımcı Olabilir!!!Konunu görmüşken bir yazı vardı paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() Türk erkeğinin dünyanın en kıskanç erkeklerinden biri olmasının sebebi; Sevgililerine değil, kendilerine güvenmediklerindendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI ![]() ![]() ![]() Bu yazı çok şey anlatmış isteyen kendince anlar isteyenokuduğu gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|