Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaslar, biriniz, lütfen, okuyun, olabilir, yardımcı

Arkadaslar Lütfen Bir Okuyun,Belki Biriniz Yardımcı Olabilir!!!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaslar, benim bir sorum ve problemim var! Kız arkadasım, dört sene bir beraberlikten sonra eşyalarını toplayıp evi terketti, bır neden vermeden! Bende, önce onunla konuşmaya, problemin ne olduğunu sormaya çalıştım, yanit alamadım ve sonra zaten bu konular ile ilgilendiğim için, okuma yapmaya (rahmani) başladım
Okumalarım su an aşağı yukarı 3 haftadır sürüyor ve benim durum kotulestikce kotulesiyor!
Caresizce araştırıp sormaya başladım, sonra bana dendi ki, yaptıgım okumalar rahmani oldugundan etki göstermiyor olabilir diye, çünkü sevdiğim dört yıldır beraber yaşadığım sevgilimin Alman, yani Müslüman olmadıgından dolayı! Arkadaslar bu konuda bilgis olan var ise veya Müslüman olmayan bır kisiye nasıl bır celp uygulmasini bilen var ise, Allah rızası icin bır cevap versin, yardım etsin!
Şimdiden cevaplarınız için ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim!
Sevgiler ve saygılar

Ps: yazım hatalarım var ise üzgünüm yurtdışında yaşadığım için, klavyem türkce yazım için pek uygun değil

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Loveandpain Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaslar, benim bir sorum ve problemim var! Kız arkadasım, dört sene bir beraberlikten sonra eşyalarını toplayıp evi terketti, bır neden vermeden! Bende, önce onunla konuşmaya, problemin ne olduğunu sormaya çalıştım, yanit alamadım ve sonra zaten bu konular ile ilgilendiğim için, okuma yapmaya (rahmani) başladım
Okumalarım su an aşağı yukarı 3 haftadır sürüyor ve benim durum kotulestikce kotulesiyor!
Caresizce araştırıp sormaya başladım, sonra bana dendi ki, yaptıgım okumalar rahmani oldugundan etki göstermiyor olabilir diye, çünkü sevdiğim dört yıldır beraber yaşadığım sevgilimin Alman, yani Müslüman olmadıgından dolayı! Arkadaslar bu konuda bilgis olan var ise veya Müslüman olmayan bır kisiye nasıl bır celp uygulmasini bilen var ise, Allah rızası icin bır cevap versin, yardım etsin!
Sevgiler ve saygılar

Ps: yazım hatalarım var ise üzgünüm yurtdışında yaşadığım için, klavyem türkce yazım için pek uygun değil

Güzel kardeşim öncelikle Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun Sorduğunuz kişiler doğru söylemiş bu konu üzerine bir çok açıklamalarda bulundum,şer işler için (sufli) yani şer işle için zulmani cinniler harakete geçirilir, hayırlı işler için ise rahmani olanlardan yardım alınırBir noktayı iyice anlamak için bir iş şerde olsa hayr'da olsa ancak Allah (cc)'ın dileği üzerine gerçekleşir,haramda faide yoktur sizin işinizi şer kılan ise ''Müslüman erkek kitapsız kâfirlerle evlenemez Kitaplı kâfir kadınla yani Hıristiyan ve Yahudilerle evlenmesi caiz ise de, tahrimen mekruhtur, harama yakındır Zimmi ile evlenmesi tenzihen mekruhtur'' eğer müslüman değil ise hayr olmaz zaten sevgilim dedin aynı evde yaşamışsınız (zina içerisinde,göz zinası vs) anlaşılan bence bu işten vazgeç çünkü şer işlerde kullanılan celp'ler tehlikelidir büyü hükmündedir haksız uygulanır başına iş alırsın gelsede fazla durmaz insanlığınla sevginle getirmeye bak gelmiyorsada hayatına bak dininden olursun ilerde anlarsınki değmezmiş çünkü şer işte hayr olmaz yüreğin acısada yokluğu seni üzsede dayan sabret katlan en güzeli aç ellerini semaya doğru dön yönünü kıbleye ALLAH'ım bana en hayırlısını nasip eyle sonra gör sonuçlarını Eğer var ise ilmi benim yazdıklarımdan üstün hoca,medyum çıksın konuşsun aksini iddaa edecek,ben diyorumki eşler arası muhabbet ve celbiyeleri sevgililere özel dönüştürmüşler,haram olan,zina tehlikesi olan işlerde sonuç almanız çok güçtür çünkü Allah rızası bu işlerde yoktur,Allah (cc)'ın rızası olmayan her iş sizi felakete götürür hiç bir hoca bu tür riskleri göze alamaz büyü yapmaz hayrlı işde garanti vardır lakin şer işde çok düşükdür size bir şeyler yazarlar lakin işiniz şerdir olmayınca olmadı tutmadı dersiniz bu medyum beceremedi işi bilmiyor dersiniz farketmez kral medyumada gitseniz sonuç değişmez Duaların dahi şekil şartları var bunlar hasıl olmadan duanızında kabulü güçtür,yeterki niyetiniz temiz,pak olsun

Selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Loveandpain Nickli Üyeden Alıntı

Sevgiler ve saygılar

Eee sen müslüman olduğuna göre elbetteki dua okuyarak çare arıcaksın Sevgilin hristiyan diye İncil okuyup istavroz çıkarcak halin yok Yani anlayamıyorum bu mantığı Medet Allah'tan değil mi sonuçta, sen kendi inancınla dua edeceksin, Allah da hayırlı ise senin duana icabet edecek, hayırsızsa da daha hayırlısını verecek Bu kadar basit ama son derece harika bir düzen bu Sevgilisi hristiyan olana ayrı, budist olana ayrı işlemiyor Rahmani dua, Şerri dua diye bişey yok Duanın şerri olurmu? Sadece şu var: Sevgilisi gidince hayırlısı için dua edenler, sabırla Allah'a itaat edenler, bide sevgilisini döndürmek için Şerre başvuranlar var Sevgilinin dini ilgili değil, senin seçeceğin yol ile ilgili bu seçim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaslar lütfen bir okuyun, belki biriniz yardımcı olabilir!!!
Sevgiler ve saygılar

Allah yardımcın olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Konunu görmüşken bir yazı vardı paylaşmak istedim

Türk erkeğinin dünyanın en kıskanç erkeklerinden biri olmasının sebebi; Sevgililerine değil, kendilerine güvenmediklerindendir Aynende öyle türk erkeklerinde kendilerine güven olmadığı için Türk Kızları bu durumda Gidin bir ingiltereye bir almanya bir rusya yada bir abd'ye TR'de bulabildiğiniz değerin 10'1ni bulamazsınız neden çünkü aslında burda ki değer sandığınız kaybedilmeme duysundandır Türk erkeği daha iyisini bulamayacağı korkusuyla yaşar akıllı olan ise herzamn daha iyisi vardır diye yaşar Bencede her zaman daha iyisi vardır Aşk tadını alıncaya kadar vardır Sevgide alışıncaya kadar Her gün aynı elma yense ne olur sana göre tadı kalmaz ama ona göre yani yemeyene göre tadı vardır Yada sigara bir alışkanlıktır ama tadı varmıdır yoktur Ama hala elinizde Bırakmadan daha iyi şeylerin olabileceğini göremezsiniz Bu arada kızlar peki onlar için zaten her zaman gidenin yerine birisi vardır bunu kabul etselerde böyledir kabul etmeselerde Burası TR'e istemeselerde vardır

ALINTI

Bu yazı çok şey anlatmış isteyen kendince anlar isteyenokuduğu gibi Bana göre olan biten herşey zaten sendendir Olmuş'a üzülmeyeceksin Allah'tan af dileyip şükredip istersin varsa daha iyisi ve hayırlısı neyse o olsun dersin hayatınıza devam edersiniz Sevgilinizi ilah edinmedikçe ayrılık size zor gelmeyecektir Çünkü en uzun dünya sevgisi ölüm gelinceye kadardır Selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com