Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
havas, yardım, yıldızname

Yıldızname Ve Havas Yardım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar,site üzerinde havas konusunda bilgi vermekteyimMaalesef bu site ve başka sitelerde olduğu gibi bazıları havası bildiklerini zannedip bu konu üzerinde gelişi güzel yazılar yazmaktadırlarBen her zaman kendi el yazması ve matbu arapça ve osmanlıca kitaplarımdan havasla alakalı kaynakları çevirip burda size sunuyorumDep ve mare yönetimi tarafından bana modluk teklif edilmiş ve bende uygun görmüşümdürZaten dep ve yönetimindeki bazı çok sevdiğim kişiler tarafından bu siteye bilgi vermek için davet edilmiştimBende kabul etmiştimEğer dep ve yönetimi site yönetimini kazanamazsa bilgilerimi bu sitede paylaşmaktan vazgeçeceğimBu şahsi kararımdır ve kimseyi bağlamazVe eğer dep yönetimi kazanırsa havas bölümüne mod olarak gelip;

1-Diğer başka sitelerde ücretle yapılan ve osmanlı-havas bilgisi gerektiren YILDIZNAME bakımını günde 1 üyeye ücretsiz olarak bakacağım

2-Havas soru bölümü oluşturup online şifa ile havasta merak ettikleriniz ve öğrenmek istediklerinizi cevaplayacağızHavası herkesten değil bilenlerden öğrenmiş olacaksınız ki bu yanlışa sürüklenmenizi engelleyecektir

3-Havas bölümünde belli orjinal yazı örnekleri yayınlayıp bunlardan 1elden faydalanmanız sağlanacaktır

4-Elimde bulunan arapça-osmanlıca matbu ve yazma kitaplar belli zamanlarda e-kitap olarak burda tarafımdan yayınlanacaktır

5-Havas soru bölümünde ihtiyacınıza göre size dualar ve terkipler sunulacak ve böylece başkalarından medet ummadan kendi işinizi kendiniz halletmiş olacaksınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yanlış anlama adına herkesden özür dilerizDüzeltmeleri yapmaya çalıştık kırıcı olunduysa affola arkadaşlarımız tarafından açılan tüm konular LAHUTİ adına açılmıştır,Dileyen istediği gibi istifade eder
Konuların YÖNETİM ile alakası yoktur bunun altını özellikle çiziyoruzKonu içeriğindeki bütün mesajlar silinmiştirSaldırgan içerikli,kişileri aşağılayıcı ve hedef alıcı mesajlar yazmamaya dikkat edelim
Uyarının ihlali halinde kurallar çerçevesinde gerekli yaptırım uygulanacaktır

İyi akşamlar dileriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com