![]() |
Yıldızname Ve Havas Yardım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızname Ve Havas YardımArkadaşlar,site üzerinde havas konusunda bilgi vermekteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Diğer başka sitelerde ücretle yapılan ve osmanlı-havas bilgisi gerektiren YILDIZNAME bakımını günde 1 üyeye ücretsiz olarak bakacağım ![]() ![]() ![]() 2-Havas soru bölümü oluşturup online şifa ile havasta merak ettikleriniz ve öğrenmek istediklerinizi cevaplayacağız ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Havas bölümünde belli orjinal yazı örnekleri yayınlayıp bunlardan 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 4-Elimde bulunan arapça-osmanlıca matbu ve yazma kitaplar belli zamanlarda e-kitap olarak burda tarafımdan yayınlanacaktır ![]() 5-Havas soru bölümünde ihtiyacınıza göre size dualar ve terkipler sunulacak ve böylece başkalarından medet ummadan kendi işinizi kendiniz halletmiş olacaksınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yıldızname Ve Havas Yardım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızname Ve Havas YardımYanlış anlama adına herkesden özür dileriz ![]() ![]() ![]() ![]() Konuların YÖNETİM ile alakası yoktur bunun altını özellikle çiziyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyarının ihlali halinde kurallar çerçevesinde gerekli yaptırım uygulanacaktır ![]() ![]() İyi akşamlar dileriz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|