Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akıl, verin

Bana Bir Akıl Verin.....

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Bir Akıl Verin.....

herkese merhababuraya yeni üye oldum, konuyu doğru yerdemi açıyorum bilmiyorum amasizlerin yardımlarınıza ihtiyacım varkonu yine aynı konu:ayrılık2 yıllık bir beraberlikten sonra,erkek arkadaşımla yaklaşık1 yıl önce geçen yıl eylül gibi ayrıldıkAyrılmayı o istedi Tekrar biraraya gelmek için ben çok yalvardım ama banamısın demediAyrıldığımızdan beride ara ara telefon ve msndengörüşüyorduk nasılsın iyimisin vsden öteye gitmiyordu görüşmelerimizTa ki bu sene haziran ayının ortalarına kadarArkadaşlarıyla bir geziye gittiğini söylemişti bende fotoğraflarınıza bakarız artık filan dediğim için cepten bana bir foto göndermiştiama fotoğrafı başka bir numaraya daha göndermiş numarayı aradığımda bir bayan açtıBen ondan ayrıyım ama ayrıldığımdan beri hep dualar ediyodum,o yüzden bi gün düzelecek diye çok umutluydum Belkide bu görüşmelerimizsadece bu dualar sayesindeydiİlk başlarda barışmamız konusunda çok ısrarcı olmuştum sonuç alamayıncaüstüne gitmemeye biraz oluruna bırakmaya başlamıştımTa ki o telefon no yu görene kadarResmen kaynarsular döküldü başımdan, deliler gibi ağladımKalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı o tarihten sonrada sol elim ve ayağım uyuşmaya başladı Zaten son zamanlarda telefonlarımızda seyrekleşmiştiBen aradığımda meşgule alıyordu, felan filanBen bu telefon no yu görünce ve son zamanlardaki seyrekleşen ve donuklaşan telefonlardan sonraonun hayatında başka biri olduğu sonucuna vardım doğal olarakEn son beni yaklaşık 1 ay önce aradığındaseni aramak istiyorum ama arayamıyorum, beni meşgule alıyosunyada pek konuşmak istemiyosun dedimo anda işim vardır bişey olmuştur diye geçiştirmeye başladıben artık bu şekilde dayanamıyorum çok üzülüyorum çok acı çekiyorum dedimneyiz biz iki arkadaşmıyız dedimhem sanırım senin artık hayatında biri var galiba dedim(telefon numarası yada mesajdan hiç bahsetmedim)o yüzden artık hiç görüşmesek daha iyi olacak daha fazla acı çekmek istemiyorum dedimBunları söylerken devamlı sustu ve artık görüşmeyelim dediğimde hiç itiraz etmedi msnden de mi diye sordu evet dedim bendeen son sen beni bilirsin hayatımda bi başkası yok dedi dil ucu ileama beni daha fazla üzmemek için böyle dedi diye düşünüyorumbu telefon görüşmesi üzerinden yaklaşık bir ay geçti ne ben onu, ne de o beni aramadımsndende silmiş10 gün önce doğumgünümdü çok bekledim telefonunu bir arar belki kutlar diyeama aramadıben onu hala merak ediyorum, sesini özlüyorum vearamak istiyorumbiliyorum ümitsiz vaka benim durumum ama sizce arayayımmı? sadece halini hatırını sormak için?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com