Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arapcautat, ifrit, imdat, korkunç

Korkunc İfrit (Arapca:Utat) İmdat!!!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkunc İfrit (Arapca:Utat) İmdat!!!

Slm Millet,

umarim bana burada yardim edecek birilerini bulurum Bu sene 4 defa Türkiyeye gittim, ama malesef kimse yardim edemedi

Bende 4 tane güclü Cin var üzerimde Bunlardan biri asiri güclü ve etrafimdaki cinleride bana hapis ediyor Cok azmis ve cikma bilmiyor Ben bu problem ile yillardir yasiyorum bir türlü bir care bulamadim Her sabah ve aksam yatarkene Ayetel Kürsi, Amener rasulu, Felak nas, Ihlas, Tebareke, Huvallahullezi ve Amme surelerini okuyup yatiyorum Rüya diye birsey bende yok ve sabahlari kalkamiyorum uykudan ölü gibiyim Kalkincada gözlerim sis Hatta bazen görüyorum ve bana birseyler fisildiyorlar ve dokunuyorlar bana Cok kapi gezdim ama malesef kimsenin gücü yetmiyor bunlara Bir hatta dedi: Oglum Allah yardimcin olsun, ben bu isi 30 senedir yapiyorum boyle bir olay ile ilk defa karsilasiyorum!!! Bunun adi arapcada " UTAT" mis Benim bir kucuk oglum var 2 yasinda onada zarar veriyorlar, cocugun gelismesini engelliyorlar Hatta onada kucuk cocuk cini musallat ediyorlar Ben Almanya Frankfurt sehrinde yasiyorum ve sizlerden ALLAH Rızası için yardim bekliyorum

Allahtan ümidimi kesmiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com