07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sonunda Açıldı
2 seneden beri ticari hayatım berbattı,taki 3 hafta öncesine kadar
2 Sene önce yeni bir şirket kurdum,ve iki seneden beri tek bir müşteri bile gelmedi Tek tük iki üç iş ile hayatımızı devam ettirir olduk Kredi kartlarımız şişti,ticari kredilerimizi ödeyemez hale geldik nihayetinde Elimizi nereye atsak kuruttuk sanki Evimin elektriği-suyu-doğalgazı kesilir oldu hayatım boyunca böyle bir duygu yaşamamıştım Ne yapayım-ne edeyim derken,bir dostumla bu konuları konuştum Kişilik olarak kimseye sızlanan bir yapım olmadığından kendi aileme bile bulunduğum durumu hissettirmemeye gayret ettim Neyse,o dostuma yaşadığım durumları anlattıktan sonra beni iki gün içinde aradı ve küçük bir kağıt parçası verdi Sarılmış sarmalanmış bir kağıt Açma dedi ve bunu cüzdanında taşı   Dedim abi bu nedir yahu? bu ne gizem  Böyle şeylere inanın pek fazla inancım yoktur Ancak,arkadaşımın dediği "sorgulama-sen sadece al koy cüzdanına" idi Uzun süre koyamadım Nedir bu yahu diye eşimle sorgular olduk Bu tarz sitelere girdim araştırayım diye  Sonunda karar verdik Dedik ki,içinde bulunduğumuz durumdan daha kötü ve dibe vurmuş bir durum var mı? Dedik yok,o halde deneyelim   Evet,denedik  
Sonunda oldu  Sanki,yeni bir kapı açıldı  Yeni bir ışık  
Arka arkaya 5 iş geldi bir hafta içerisinde,ve şirket telefonları çalmayı hatırlamış gibi,kime mail atsam hemen döndüler,görüşmeler yaptım ve işlerim açıldı
Şaka gibi  sadece küçücük bir kağıt dedik ama  İnanmak gerekiyormuş demek ki 
|
|
|