Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açilmasi, arasi, dua, için, küstürmek

Küstürmek Arasi Acilmasi İcin Dua

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küstürmek Arasi Acilmasi İcin Dua

arkadaslar bunu konuyu acip acmamakta cok düsündüm,
benim hanimin bir kiz arkadasi var ve buna neredeyse tapiyor bu bayani da ben tam 26 senedir taniyorum ve inanin kiz kardesim gibi gördüm bu bayana her yönden cok yardim ettim, 1 inci esinden bosandi ve kötü gününde yardimina kostum ve 2 defa evlendi aradan 8 sene gecti 2 inci esindende bosandi, malesef aradan 1 ay gecti bizde esimle bosandik, bu bayan türkiyeden avukat adresi vermis benim esime ve biz 2 haftada türkiyede bosandik, nigde aksarayda hayatimda gitmedigim yer isin komik tarafi biz almanyada yasiyoruz ve ben bunalima girdim bu bayana mesaj attim agzima ne geldiyse bu mesaji benim hanima göndermis ve evde cinnet gecirdim polis zoruyla evden uzaklastirildim, ve 2 tane cocugumuz var, neyse aradan 2 ay falan gecti ben eski esimle arayi bayagi düzelttim ve su an iyi anlasiyoruz bir yere gidelim diye anlasiyoruz bu bayan bit tlf ediyor bizim is yatiyor neymis ben kiz arkadasima söz verdim diyor ve bana verdigi söz unutuluyor, bunlarin ikisinin arasini acmak icin yokmu bir dua arkadaslar burada cok degerli bilgili arkadaslar var,lütfen yardim edin cocuklarim bile annesine diyor kiz arkadasin arayinca akan sular duruyor diyeortada kaldim bir care bulamiyorumcevaplariniz icin simdiden Allah razi olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com